Tuinbouw

De Nederlandse tuinbouw staat in China hoog aangeschreven. Een fors aantal Nederlandse bedrijven uit de gehele tuinbouwketen is al actief in China in de vorm van een productielocatie, een agent of een distributeur.

Mogelijkheden en kansen

Op de drie gebieden van modernisering, institutionele ontwikkeling, kennis en innovatie kunnen Nederlandse bedrijven en instellingen producten en diensten leveren en samenwerkingsverbanden aangaan.

Kansen liggen verder in samenwerking op het gebied van green city concepten en projecten, en structurele samenwerking bij opleidingen en studieprogramma’s in de agrarische sector en de life sciences in brede zin.

Ontmoet ons team van experts

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

NBSO China is dé regionale partner voor bedrijven die ondersteuning zoeken bij hun activiteiten op de Chinese markt. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Kansen in sector tuinbouw

Modernisering

Institutionele ontwikkeling

Kennis en innovatie

Verduurzamen samenleving

Verduurzamen supply chains

Opleidingen & Studieprogramma’s

Onze partners

Upload Image...

Laat je adviseren door onze experts

De NBSO’s staan voor u klaar in de regio’s waar veel kansen zijn maar geen ambassade of consulaat generaal is. De Netherlands Business Support Offices zijn dan uw partner bij het zakendoen in China. Zij hebben een breed netwerk binnen de regio en helpen u op weg. Het economisch netwerk in China staat voor u klaar.

Carolina de Velde
Chief Representative NBSO | Dalian

Contact opnemen Ontdek de mogelijkheden